Wat doen we?

vyna levert advies, begeleiding, ontwikkeling en de volledige implementatie en onderhoud van e-commerce oplossingen en websites. Daarnaast helpt vyna ook bedrijven met het automatiseren van andere business en backoffice processen. Indien gewenst ontwikkelen we hiervoor oplossingen op maat.

Via ons 1000m² groot magazijn in Tienen, kan vyna ook de afhandeling van de pakjes doen, gedurende het hele jaar of in bepaalde periodes (verlof, kerstperiode).

Wie zijn we?

Jaren geleden startten we met een eigen webshop, en dat leverde ons een schat aan praktische ervaring voor het opzetten en dagelijks runnen van een webshop. Deze kennis en de onderliggende technologie, stellen we sinds 2013 ook ter beschikking voor andere bedrijven, eenmanszaken en zelfstandigen.


Vraag een vrijblijvend gesprek om je business behoeften te bespreken

Hoe werken we?

vyna hanteert een pragmatisch aanpak en het ‘keep it simple’-principe. Efficiëntie en beheersbaarheid spelen hierin de hoofdrol. Wij vertrekken steeds vanuit de business behoefte en overlopen alle processen. We zorgen ervoor dat de webshop er aantrekkelijk uit ziet en aanzet tot kopen.
Even belangrijk is de integratie met de backoffice processen en applicaties: bvb hoe snel wordt een pakje verwerkt? Hoe linkt de webshop met facturatie en boekhouding? Hoe verwerk je ecocheques? Hoe pak je het beheer aan van klanten die zowel via de webshop als de fysieke winkel kopen?
Samen met de klant bekijken we hoe deze en anderen processen efficiënt en effectief kunnen verlopen.

Onze Expertise

We hebben meer dan 23 jaar ervaring in verschillende domeinen van ICT, van programmeren en analyse, consultancy en management bij kmo’s, industrie en international bedrijven. De laatste jaren leggen we vooral focus op ecommerce en web development. Daarnaast ondersteunen we onze klanten ook in front- and back office oplossingen zoals CRM, ERP, Kassa systemen en productie automatisatie.

We werken met de volgende technologieën :

  • e-commerce : NopCommerce
  • website: DotNetDuke (DNN), Google Sites
  • development: Microsoft .NET, MVC, Visual Studio, Devexpress,
  • databases : Microsoft SQL, SQL express, Filemaker
Onze Partners

Vanuit de snel veranderende technologie, de diverse platformen (PC, webbrowser, smartphone en tablets) en de uitgebreide behoeften van onze klanten, werken we met andere partners en specialisten samen om kwaliteitsvolle oplossingen te kunnen aanbieden.

Een selectie uit deze partners :

  • Arvixe:  Hosting
  • Noptemplates:  webshop plugins
  • DNNgo: DNN Modules
  • Sisow: Betalingsdiensten
  • Sofort: Direct Banking
  • bPost: Verzending